En este 2015 farem possible el canvi al nostre Ajuntament!

Participació CiutadanaEste 2015 en què entrem, sense cap dubte, serà l’any del canvi; l’any que tombarem el règim de la grisor i l’opacitat per a treballar per la transparència i el bon govern. Com bé sabeu, del 28 al 31 de gener la ciutadania està convidada a triar quines volen que siguen les persones que integren la llista electoral de Compromís; entre elles estic jo. Al llarg d’esta legislatura, des del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament, hem treballat amb propostes concretes per a posar en marxa un govern obert, i els quatre pròxims anys voldríem fer-ho realitat. Espere compartir amb vosaltres la il·lusió de construir un temps nou; m’acompanyeu?

#ImaginaValència sense corrupció, amb un govern municipal transparent i amb els comptes clars.

Aquesta entrada s'ha publicat en Primàries Compromís i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a En este 2015 farem possible el canvi al nostre Ajuntament!

  1. Dolors ha dit:

    Sergi, no oblides la lluita per uns pressupostos participatius. Volem decidir en què s’han de gastar els diners, els poquets diners que hauran quedat.

  2. Sergi ha dit:

    Clar que sí, Dolors. Dins de la participació és fonamental que la ciutadania puga decidir una part important dels pressupostos, com es fa a tantes i tantes ciutats. De fet, des del grup municipal ho hem proposat amb una moció i com no, el Partit Popular ens votà en contra: http://compromispervalencia.org/legislatura/pressupostos-participatius-a-la-ciutat-de-valencia/ Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s