Per un govern municipal que respecte la diversitat sexual!

BODASERGIJOSEEl 9 de juliol del 2006, el meu marit Jose de Lamo i jo ens casàrem. Un esdeveniment important en les nostres vides que va significar, alhora, mostrar una altra València al món, perquè aquell casament es produïa mentre el papa Benet XVI oferia una missa en la ciutat excloent amb les nostres famílies (i que, tot siga dit, va ser una porta d’entrada més per a la corrupció de la trama Gürtel). Crec en el respecte a la diversitat, en la convivència que hem de construir entre totes les persones, en una València on cabem tots: cadascú amb les seues idees i formes de viure; sense exclusions ni sectarismes. Vull que eixos valors estiguen presents a l’Ajuntament de la ciutat i per això et demane que participes en les votacions a les primàries de Compromís.

La diversitat ha de convertir-se en un valor a protegir i a fomentar pel govern municipal. Nosaltres, lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, hem avançat molt en igualtat en els últims anys. Les lleis de matrimoni i d’identitat de gènere van situar-nos a l’avantguarda mundial en quant a igualtat legal però encara molt a fer per aconseguir la igualtat social. L’eina més important per a nosaltres és la VISIBILITAT. Perquè, i això ho sabem del feminisme, allò personal és polític. Per a una parella de xiques o de xics, com el meu marit i jo, donar-nos de la mà al carrer és un acte d’afirmació política de la nostra identitat, un acte polític que naix de les entranyes, però un acte polític al cap i a la fi.

Orgull València

Per això, elegírem casar-nos el dia que el món mirava a València com a una ciutat conservadora, on un Papa extremadament excloent i irrespectuós amb la nostra realitat arengava contra nosaltres, contra la diversitat, contra els drets humans més elementals. I amb la cara ben alta decidírem dir PROU i mostrar al món com era realment esta València nostra, una ciutat oberta, diversa i tolerant. Una societat divorciada del seu govern municipal, el qual pretenia mostrar una imatge en blanc i negre. Però no ho aconseguiren. Perquè València ha sigut, és i serà multicolor. I això, estic convençut ho tindrà molt clar el pròxim govern municipal, on Compromís tindrà un paper clau. Mal que li pese al conservadorisme més ranci.

#ImaginaValència apostant pels valors de la diversitat: impulsant l’Orgull Lèsbic, Gai, Trans i Bisexual; recordant i homenatjant les víctimes de l’odi per qüestions de gènere, llengua, ètnia o orientació sexual; com la ciutat oberta i moderna que tots i totes ens mereixem.

Aquesta entrada s'ha publicat en Primàries Compromís i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Per un govern municipal que respecte la diversitat sexual!

  1. Jordi ha dit:

    Com a amic i company de valors de Sergi i José, tinguí la sort de compartir aquell acte tan important i bonic, tant a nivell personal com sociopolític.
    Des del lloc on la societat de València et done, sé que continuaràs treballant per la diversitat en totes les vessants humanes com una font de gran riquesa social.

  2. robertortinfalco@hotmail.com ha dit:

    Enhorabona, encara q j ‘han passat 8 anys. Triareu el mijor día possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s