Un bon govern és el que escolta als empleats i empleades

Per fi, per primera volta en la història, des del govern municipal de l’Ajuntament de València realitzarem una enquesta de clima i satisfacció a totes les empleades i empleats. Crec que és tremendament important conéixer l’opinió de les persones que treballen en l’Ajuntament de manera directa, sense filtres. L’enquesta ofereix l’oportunitat d’expressar l’opinió sobre temes molt variats, tots relacionats amb les condicions del treball.

És evident que la gestió del personal de l’Ajuntament de València ha sigut un desastre durant les últimes dècades. Com a mostra, amb uns 5.000 treballadors i treballadores, no comptem ni tan sols amb un pla director de recursos humans. No tenim estudis de com evoluciona la plantilla, per exemple. Ara comencem a fer-ho. Sabíeu que l’edat mitjana dels empleats i empleades de l’Ajuntament supera els 48 anys? O comença a entrar gent nova o tindrem un vertader problema a la plantilla d’ací uns anys.

Tot això ho anem a solucionar en els pròxims anys. Hem començat un procés de modernització de la gestió de les persones de la casa. Necessitarem un temps per a fer-ho però ho farem durant el present mandat. En tot cas, en la meua opinió el més greu de tot per a mi és la falta de diàleg amb el personal. La regidoria de personal era vista com un búnquer per part de la plantilla, absolutament inaccessible i quan ho era, totalment refractària a les peticions. Això s’ha acabat. I com no podem parlar amb els quasi 4.700 treballadors i treballadores hem decidit fer l’enquesta.

Per això, si eres part de l’Ajuntament i estàs llegint este post, vull que sàpigues que per a mi i per al govern municipal és important la teua veu, la teua opinió. I que ens agradaria que contestares l’enquesta per tal que sapiguem millor quines coses cal millorar en la gestió del nostre Ajuntament.

Carta enviada a tot el personal: Invitació enquesta clima satisfacció_firmat

Aquesta entrada s'ha publicat en Ajuntament de València, Govern Interior, Personal i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s